Edward Meijer piano- & vleugelonderhoud

© 2019 Edward Meijer contact

Finishing Touch

Een paar maanden geleden werd ik uitgenodigd door Studio van Schuppen in Veenendaal om daar de prachtige Steinway & Sons vleugel te onderhouden.
Eigenaar Jochem Geene heeft er een mooi passend filmmoment van gemaakt.

Nieuwe werkplaats

Sleutels in de pocket, contracten getekend.
Terug naar de oude stek maar dan kleiner en mooier.
Pracht plek voor een nieuwe werkplaats πŸŽΉπŸ‘ŒπŸ»πŸ‘πŸ»πŸŽΆπŸ™πŸ»

Ringbaan Oost 8-20 5013 CA Tilburg
In de oude wolfabriek de 3Suisses

51948952_163708787948316_7927212655666790400_n

Pianoverhuur bij Van Der Valk Gilze-Tilburg

%i3rcsf2RQeDlzmnqbeyGg_thumb_11576


Met de kerstdagen een mooie Pleyel piano neergezet in de ontvangsthal van Van Der Valk Gilze-Tilburg
De muzikale omlijsting wordt geheel verzorgd door Erik en Anne Entertainment en Theater. www.erikenanne.nl

Wij wensen u fijne kerstdagen!!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1157a

Michiel Borstlap en Georg

48367535_144346543217874_2107034522179600384_n

Georg gestemd..... de oude piano van Michiel Borstlap.

Een mooie oude G. Schwechten piano uit Berlijn die nog heel mooi te stemmen is.
Vanavond lekker luisteren...........

Reactie op LinkedIn van Michel Borstlap:
Een van de beste stemmingen van de Tour Edward!! Chapeau!

Pianoduo Igor Roma - André Gallo A tribute to Ad de Roij

IMG_0728

Vandaag gestemd voor het concert op 16 december in het Cenakel te Tilburg

Pianoduo Igor Roma - André Gallo
 
A tribute to Ad de Roij
 
Ad de Roij was een van de oprichters en eerste voorzitter van de Franz Liszt Kring Nederland. Als zodanig was hij ook betrokken bij het Franz Liszt Concours te Utrecht wat eens in de twee jaar plaats vindt. Het winnen van de eerste prijs van dit concours in 1996 betekende voor Igor Roma de start van een grote internationale carrière. Sindsdien ontstond er een hechte vriendschap tussen beiden. Ad maakte het voor Igor mogelijk om zijn cd’s in Nederland op te nemen en hij bemiddelde bij verschillende optredens van Igor. Ad is ook belangrijk geweest bij de totstandkoming van de serie ‘Betoverende Pianisten’. Vandaar dat Stichting Muziek Evenementen Tilburg dit optreden van het pianoduo Roma - Gallo graag wil opdragen aan de in november 2017 overleden Ad de Roij.
 
Igor Roma (1969) trad al verschillende malen op in de reeks ‘Betoverende Pianisten’ en we kunnen hem inmiddels als een échte Tilburgse publiekslieveling beschouwen. Hij trad op in alle grote zalen van Nederland en speelde ook op de grote podia van alle Europese landen, Azië en Zuid- Afrika. Als docent is hij verbonden aan de Academia Incontri col Maestro in Imola en aan het Conservatorium van Maastricht.
 
André Gallo (1990) was een leerling van Maestro Franco Scala aan de Academia Incontri col Maestro in Imola. Nu is Gallo docent aan de Academia Pianistica Internazionale Incontri col Maestro in Imola. Bryce Morrison, de invloedrijk recensent van het gezaghebbende blad ‘The Grammophone ‘, zegt over hem: "A masterly pianist with a bold and intriguing personality".
Behalve in Italië geeft Gallo recitals in belangrijke zalen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Israël, Spanje en Zweden. Ook speelde hij op talloze festivals en met vele orkesten in Italië en de rest van Europa. Zijn repertoire omvat zowel werken van klassieke als 20ste eeuwse componisten. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar de Franse componisten uit de vorige eeuw. Hij speelt het volledige oeuvre van Ravel, Poulenc, Debussy en Satie.